fbpx

Eterika – Poletni džem

Eterika – Poletni džem
10. junija, 2019 admin

NA TESTU: Poletni džem

 

Vsi smo se že veselili, da so se hladni in turobni dnevi poslovili in končno ven privabili sonce in nasmeške na naše obraze.

Komaj smo že čakali, da se pričnejo poletni izleti in težko pričakovan dopust. Sama sem velika ljubiteljica sončnih dni, ki me nemalokrat ponesejo na različne konce Slovenije in tudi na kakšen krajši izlet v sosednje države. Da bo uživanje brezskrbno, nikakor ne smemo pozabiti na kvalitetno zaščitno kremo. Sama sem vsekakor pristaš zaščite pred soncem in jo vedno uporabim preden se izpostavim direktnim sončnim žarkom.

Tokrat sem na zgodnjem dopustu prvič preizkušala poletni džem, naravna in ročno izdelana kozmetika, ki pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju zagorele polti ter na koži ustvari čudovit lesk.

Dodaten plus je, da lahko poletni džem uporabljate tudi kot kremo po sončenju in kot hranilno kremo za vsakodnevno uporabo. Vsebuje naravne sestavine, ki pomagajo obdržati pridobljen ten zagorelosti in kožo navlažijo ter nahranijo.

Njegove glavne sestavine so: kakavovo maslo, korenčkovo olje, olivno olje in karitejevo maslo

Zelo pomembno je, da NE VSEBUJE parabenov, naftnih derivatov, silikonov in barvil.

Njegov vonj je unikaten, lepo diši, izjemno lepo se razmaže in hitro vpije. Na koži ne pusti mastnega občutka in je izredno negovalen. Rezultat uporabe je privlačna naravno zagorela polt, brez pretiranega sončenja.

Skrb za kožo je v poletnih mesecih toliko večja in izredno pomembna. V poletje zakorakajte varno, saj je življenje samo v senci praktično nemogoče. Priporočam naravne in kakovostne izdelke, ki jih najdete v spletni trgovini Eterika.si. Novosti lahko spremljate tudi na njihovem Facebooku in Instagramu.

Pozdravčki do naslednjič,

Mojca***

Objava je nastala v sodelovanju z Eterika.si.

Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Piknik z alpakami

Piknik z alpakami

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISLO