Nagradna igra – KARBONOIR

IMG 20181017 062650

Mnogi že poznate Karbonoir izdelke - so naravni, ročno izdelani v Sloveniji in ne vsebujejo škodljivih snovi. Aktivirano oglje iz kokosovih lupin zaradi svojih absorpcijskih lastnosti zelo učinkovito nase veže vse nečistoče. So zelo enostavni za uporabo in zabavajo vse generacije! :)

Tokrat sem prvič testirala naravni deodorant z aktiviranim ogljem. Ima vonj sivke in verbene, je izredno nežen in pomirja kožo po depilaciji. Zagotovo je to eden od izdelkov, ki sodijo v vsakodnevno uporabo.

Prav tako bi izpostavila ročno izdelano trdo milo z aktiviranim ogljem in kokosovim oljem. Zelo učinkovito deluje pri čiščenju vseh vrst kože, jo nežno neguje in globinsko očisti pore. Primeren je za moške in ženske vseh starosti.

Aktivirano oglje za beljenje in čiščenje zob je moja stalnica že nekaj mesecev in ga priporočam prav vsem. Oglje ne škodi zobem in sklenini, preprečuje nastajanje zobnega kamna in najpomembneje – temeljito očisti zobe!

 

IMG 20181017 062754

Na njihovi spletni strani najdete vse izdelke s podrobnejšimi opisi, prav tako pa tudi čudovite paketke primerne za darilca za svoje najdražje.
Ob nakupu uporabite kodo  DREAMBIGNEVERSTOP5  in prihranite 5% !

Enemu izmed vas bom podarila naravni deodorant in vzorček aktiviranega oglja za beljenje in čiščenje zob. Za sodelovanje:

*** Všečkaj FB stran @karbonoir in @dreambigneverstop
*** Všečkaj in deli objavo
*** Označi 3 prijateljice


Konec nagradne igre je v četrtek 31.10.2018

VSO SREČOOOO!


M***

Hey, I`m Mojca.
Always positive and
optimistic blogger
from Slovenia.
Love everything
about travel,
fashion and beautiful
things.
Thanks for following.
With Love,
M.M.***

 

Templates Joomla 3.3 BIGtheme.net