REVIEWS

 • Cocoa, BIO presna čokolada

  No Comments

  Danes vam želim predstaviti produkte Cocoa, na katere sem naletela ob brskanju po spletu in se jih odločila preizkusiti. Izdelki Cocoa so odlični prigrizki, ki lahko služijo kot nadomestek obroka, energije poln prigrizek na poti in pa seveda zdrava sladica za vse čokoholike

  Read more
  Dream Big Never Stop
 • Antiq Hotel

  No Comments

  Last week I spent one wonderful day in Ljubljana and today I wanna introduce my stay at the charming hotel Antiq Palace ( www.antiqpalace.com) to you.This luxury small hotel is located in an impressive 16th century palatial city in the centre of Ljubljana. There are many things to do there or you can just sit and watch the world go by. The city in really stunning and I’m sure it will impress you.

  Read more
  Dream Big Never Stop
 • Eterika – Poletni džem

  1 Comment

  Tokrat sem na zgodnjem dopustu prvič preizkušala poletni džem, naravna in ročno izdelana kozmetika, ki pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju zagorele polti ter na koži ustvari čudovit lesk. Dodaten plus je, da lahko poletni džem uporabljate tudi kot kremo po sončenju in kot hranilno kremo za vsakodnevno uporabo. Vsebuje naravne sestavine, ki pomagajo obdržati pridobljen ten zagorelosti in kožo navlažijo ter nahranijo.

  Read more
  Dream Big Never Stop