fbpx

Sončna kozmetika Afrodita

Sončna kozmetika Afrodita
9. avgusta, 2017 admin

Hejlaaa,

Kozmetiko Afrodita naravnost obožujem. Njihov redni kupec sem že vrsto let, zadovoljna sem s kakovostjo izdelkov, velik plus pa je tudi to, da je slovenska znamka.

SUN CARE KREMA ZA ZAŠČITO OBRAZA

V sklopu nagradne igre sem svojim sledilkam podarila 10 njihovih kremic za obraz z visokim zaščitnim faktorjem in dobila same pozitivne feedbacke. Krema ima izjemno lahko teksturo, kar pomeni, da je hitro vpojna in čudovito diši. Priporočam jo vsem, še posebej pa uporabnicam z občutljivo kožo.

SUN CARE MARMELADA BRONZE SUHO OLJE

Enostavno ga lahko poimenujem *moj najljubši izdelek tega poletja.*  Obvezno ga morate uporabljati v kombinaciji s kremo, ki vam nudi zadosten zaščitni faktor, saj ga le-ta nima. Oljni kompleks korenčka, oreha in oliv kožo bogato nahrani, neguje in vlaži, zato je primeren za vsakodnevno uporabo. Njegov vonj je enkraten, poletni, bleščice pa pričarajo svetlečo, zdravo polt. Izdelek ni primeren za občutljivo in zelo svetlo kožo.

SUN CARE KIDS MLEKO

Odličen, preverjen in dermatološko testiran izdelek za zaščito otrok pred soncem. Navdušil me je z enostavnim nanosom, vodoodporno formulo, hitro vpojnostjo in seveda visoko in zanesljivo UV zaščito. Ne pušča mastnega otipa in omogoča nanos tudi na mokro kožo. Dodaten plus dobi, zaradi vonja kokosa, ki pripomore k popolnemu poletnemu razpoloženju.

Z izdelki Afrodita boste na vsakem koraku pripravljeni na vsakodnevne sončne dogodivščine, zato vas povabim v njihovo spletno trgovino, v kateri boste zagotovo našli kaj za vas.

SPLETNA TRGOVINA

http://www.kozmetika-afrodita.com/slo/beauty-care/izdelki/linije/zascita-pred-soncem/sun-care/

Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal

Skrivnost mladostne in sijoče kože

Skrivnost mladostne in sijoče kože

FIT cheesecake

FIT cheesecake

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISLO