fbpx

Antiq Palace Hotel

Antiq Palace Hotel
16. novembra, 2017 admin

Pozdravljene,

Prejšnji teden sem v Ljubljani preživela čudovit dan, danes pa vam želim predstaviti svoje bivanje v očarljivem hotelu Antiq Palace (www.antiqpalace.com).

Ta razkošen, majhen hotel se nahaja v impresivnem palačnem mestu 16. stoletja v središču Ljubljane. Spisek stvari, ki jih lahko počnete v okolici hotela je neskončen. Lahko pa se enostavno usedete in opazujete svet, ki se dogaja okoli vas. Mesto Ljubljana je resnično omamljajoče in prepričana sem, da vas bo navdušilo.

Naša soba je bila deluxe soba. Svetla in udobna soba z udobno zakonsko posteljo. Delovala je zelo všečno, tako od znotraj, kot od zunaj. Zaradi vseh majhnih detajlov v zlati barvi sem se počutila kot v pravljici.

Hotel je res neverjeten s svojimi prelepimi, svetlimi prostori. Jutranji zajtrk je bil postrežen v hotelski restavraciji. Nudil je veliko raznolike, zdrave hrane in še posebej sem bila navdušena nad njihovo postrežbo. Vsi zaposleni so bili izredno prijazni in super usposobljeni.

Zaradi odlične lokacije, neverjetne hrane in prvovrstne storitve, lahko v celoti priporočim Antiq Palace Hotel kot popolno izbiro za nočitev med obiskom Slovenije.

Preberi več:    www.antiqpalace.com

Pozdravčki,

M***

Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Piknik z alpakami

Piknik z alpakami

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Alice in Waterland

Alice in Waterland

2 komentarjev

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISLO