fbpx

Butični hotel Chavanel, Pariz

Butični hotel Chavanel, Pariz
2. januarja, 2018 admin

Hej hej,

Decembra sem preživela dva dni v popolnem butičnem hotelu Chavanel v čarobnem Parizu in danes bi vam rada predstavila ta čudovit hotel.

Boutique hotel Chavanel (10)

Nahaja se v odlični soseski Place de Madeleine, vrhunski lokaciji za doživetje pravega pariškega območja. To je 10 minut hoje od pariške Opere in galerije Lafayette. Vse dizajnerske trgovine, restavracije in glavne znamenitosti se nahajajo v neposredni bližini.

Boutique hotel Chavanel-2

Vsak kotiček hotela Chavanel je napolnjen s čudovitimi okraski. Pozornost do podrobnosti je zelo impresivna, moderna in edinstvena. Prelepe majhne detajle lahko najdete v celotnem hotelu, vendar najprej me je navdušil nežen vonj. Preprosto čudovito! Odlične barve v preddverju, izpostavljeni leseni tramovi in ​​izjemno prijazno osebje.

Boutique hotel Chavanel-2

Bivala sem v eni od luksuznih sob in ugotovila, da je popolne velikosti. Pozdravljena sem bila z ljubko steklenico šampanjca in okusnimi sladicami – res vedo, kako vam pričarati občutek da ste nekaj posebnega! 🙂

Boutique hotel Chavanel (4)

Kako vam ne bi bila všeč luksuzna postelja Queen size, velika puhasta blazina, mehka odeja iz kašmirja, unikatno in ekskluzivno pohištvo, vrhunska Nuxe kozmetika v kopalnici, okna prekrita s čipkami, ki gledajo na pariške ulice, čudovita sedežna garnitura in nešteto del izvrstne umetnosti in dekorja? Da, popolnoma se strinjam z vami – ČUDOVITO!

Boutique hotel Chavanel (12)
Boutique hotel Chavanel

Hotel Chavanel je okolju prijazen in zajtrk vam bodo postregli le z zdravimi in 100% ekološkimi sestavinami. Vse v hotelu se vrti okrog luksuznega življenskega stila in organskega dizajna.

Boutique hotel Chavanel (6)

Ta eleganten in udoben hotel me je res navdušil in je idealen kraj za nočni počitek, preden se podamo na naporen obiska mesta. Toplo priporočam bivanje tukaj.

Boutique hotel Chavanel (11)

Hvala hotel Chavanel za gostoljubnost in za vtis, katerega ne gre pozabiti.

*** Za več podrobnosti si poglejte VIDEO ***

 

Pozdravčki,

M**

Boutique hotel Chavanel (9)
Boutique hotel Chavanel (7)
Boutique hotel Chavanel (2)

Objava je nastala v sodelovanju s hotelom Chavanel.

Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Piknik z alpakami

Piknik z alpakami

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISLO