fbpx

Room 007 Select

Room 007 Select
22. oktobra, 2018 admin

Hejla!

Medtem ko sva izdelovala načrt potepa po Madridu, sva v središču Madrida našla lep in cenovno ugoden hotel. Ogledala sva si slike, ocene in seveda lokacijo. Hotel Room 007 Select se je za najine potrebe zdel najboljša izbira. Nahaja se v osrčju Madrida, v bližini Plaza Mayor in ima dostop do raznovrstnih restavracij in trgovin. Do lokacije hotela se lahko pripeljete z metrojem, saj je v neposredni bližini, le 100m od hotela postajališče Opera.

Opera metro stop Madrid

V trenutku, ko sva odprla vrata hotela, sva začutila nežno in tiho vzdušje hotela. Zaradi svetlih barv in dekorja ima pomirjujoč učinek. Receptor je bil zelo prijazen, lahko sva pustila prtljago v hotelu in odšla na kratek sprehod, saj sva prišla nekaj časa pred check-inom. Sprehod okrog hotela je lahko neskončen, v bližini hotela lahko najdete številne turistične znamenitosti kot so Kraljeva palača, Retiro Park, Puerta del Sol, Mercado de San Miguel in še mnogo drugih.

Room 007

Room 007 Select je urbani trendovski hotel z odličnim modernim butičnim pridihom. Sobe v hotelu so sicer precej majhne, ​​a lepo urejene in spretno organizirane.

Room 007

Bivala sva v nadstandardni sobi, ki naju je osupnila z vonjem in čistočo. V sobi najdete vse kar popotnik potrebuje, od stranišča, tuša, tv-ja, postelje in tako naprej.

Room 007 select

Še posebej WC in tuš sta neverjetno pametno umeščena v sobo kot omara s steklenimi vrati.

Room 007 select

Zajtrk je na voljo v enem izmed bližnjih barov. Odločila sva se za tradicionalno špansko hrano, baguete z olivnim oljem in paradižnikovo omako. Zraven sva dobila še svež pomarančni sok in kavo.

Sicer nevsakdanji zajtrk nama je vlil novo energijo za začetek novega dneva.

Room 007 select

Osebje hotela je bilo od začetka do konca zelo prijazno in ustrežljivo. Vsak trenutek so bili pripravljeni priskočiti na pomoč z informacijami, ki sva jih potrebovala za raziskovanje Madrida.

Absolutno priporočava hotel Room 007 Select v kolikor imate radi trendovske hotele s prijetnim vzdušjem in bližino turističnih znamenitosti.

 

Pozdravčki,

M**

 

Room 007 select
Room 007 select
Room 007 select

Objava je nastala v sodelovanju s hotelom Room 007 Select Sol.

 

Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Piknik z alpakami

Piknik z alpakami

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISLO