fbpx

SIAM Park

SIAM Park
23. decembra, 2018 admin

Hejla!

V današnjem blogu bi vam rada predstavila  največji  vodni park v Evropi, SIAM park.

Zasnovali so ga konstruktorji parka LORO, kar je vidno tudi po podrobni zasnovi in ​​podobni temi v obeh parkih. Siam park je največji vodni park v Evropi in eden največjih vodnih parkov na svetu. Lokacija parka je Costa Adeje, ki je od Playa de Las Americas oddaljena le nekaj sto metrov. Brezplačen avtobus do parka SIAM je na voljo iz središča Playa de Las Americas, Los Cristianosa in tudi iz nekaj vmesnih avtobusnih postaj, kar je odličen podatek za enostaven prevoz.

Siam park bus
siam park bus 2

Park je svoja vrata odprl leta 2008 in vključuje 25 tajskih zgradb, katere predstavljajo največjo zbirko tajskih zgradb zunaj meja Tajske. Park je zasnovan za družinske namene, sprostitev in celo za turiste, ki iščejo adrenalinsko doživetje.

Siam park (5)

Med številnimi različnimi tobogani, ki so za otroke velika atrakcija, so tudi plaže z belim peskom, kjer se lahko sončite in sprostite, medtem ko se vaši otroci igrajo v vodi ali gradijo gradove v pesku. Lena reka je še ena velika atrakcija z najvišjo nadmorsko višino na 8m in vas popelje skozi tunel akvarija morskega psa. Obstajajo tudi številni vodni tobogani, ki so primerni za odrasle in resnično pričarajo posebno doživetje.

Siam park 2
Siam park mekong rapids

Eden od njih je Tower of Power. To je 28m visok vodni tobogan z občutkom prostega pada, na katerem lahko dosežete hitrost do 80km / h. Ko stopite na vrh tobogana in pogledate navzdol, dvakrat premislite preden se spustite. Najbolj zanimiva stvar tobogana je spodnji del tobogana, kateri je narejen iz stekla in vas popelje skozi akvarij s pravim tigrastim morskim psom. Grozljivo :)) Morskega psa lahko bolj natančno opazujete na leni reki ali na zunanji strani akvarija, vendar je vožnja skozi akvarij z morskim psom res odlična izkušnja.

Siam park tower of power shark tunnel

SIAM park ponuja veliko nepozabnih doživetij in ga resnično priporočamo vsem turistom ki obiščejo Tenerife.

 

Pozdravčki,

M**

Siam park 2
siam park 6
Siam park (8)
siam park 6

Objava je nastala v sodelovanju s SIAM Park Tenerife.

Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal

Skrivnost mladostne in sijoče kože

Skrivnost mladostne in sijoče kože

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISLO