fbpx

Logarska dolina: Popoln podeželski oddih

Logarska dolina: Popoln podeželski oddih
24. junija, 2019 admin

Hejla!

Tokrat bom z vami delila popolno idejo za vikend izlet v Logarsko dolino, za katerega smo se odločili na podlagi sodelovanja s SELECTBOX Slovenija. SelectBox nudi različne darilne pakete, v katerih najdete katalog storitev, med katerimi izbirate sami. Glede na ceno paketa in izbrano storitev, ob obisku stroške poravnate s kartico SELECTBOX, katero najdete v paketu. Paketi so vsekakor odlična izbira, saj lahko v vsakem paketu najdete nekaj zase.

Pred nama je bil prost vikend in zelo sva se veselila oddiha, zato je bil paket »Podeželski oddih« kot nalašč za naju. V priloženem katalogu naju je najbolj pritegnil miren konec tedna v Kmečki hiši Ojstrica v Logarski dolini, ki je top izbira po izkušnjah gostov.

Ob vstopu v krajinski park se nama je razprostiral čudovit pogled na to ledeniško dolino, obdano s Kamniško-Savinjskimi alpami. Logarska dolina je izjemno priljubljena turistična točka, polna naravnih in kulturnih znamenitosti, ter čudovitih kotičkov. Med naravnimi značilnostmi je najbolj znan slap Rinka, kateri spada med najvišje prosto padajoče slapove v Sloveniji. Logarska dolina je med drugim tudi izjemno priljubljena destinacija za pohodnike, kolesarje, tekače in ostale športne navdušence. Je ena izmed redkih naravnih lokacij, kjer se kaže spoštljiv odnos in sožitje bivanja človeka z naravo.

Kmečka hiša Ojstrica se nahaja v samem osrčju Logarske doline. S svojim pristnim »domačim« pridihom naju je takoj očarala. Osebje kmečke  hiše ponuja ogromno paleto aktivnosti; jahanje konjev, vožnja s kočijo, lokostrelstvo,… Obiščete lahko njihov hlev, kjer ob konjih domujejo tudi mnoge druge domače živali, katerih bodo predvsem veseli vaši otroci. Ob posebni priložnosti vam priredijo čarobno vzdušje za praznovanje, organizirajo vam celo poročno zabavo. Pozimi se v neposredni bližini hiše nahaja tekaška steza, urejeno sankališče in drsališče. Opremo za omenjene aktivnosti si lahko sposodite na recepciji.

Hranjenje konjev Logarska dolina

Najina izkušnja je bila čudovita. S paketom SELECTBOX- G »Podeželska doživetja«, sva imela v ceni všteto nočitev z zajtrkom za 2 osebi. Osebje je zelo prijazno in popolnoma se posvetijo vsakemu gostu posebej. Prelepe kombinacije lesa, uporabljene pri ureditvi prostorov, v hiši pričarajo umirjeno podeželsko vzdušje. Sobe so čiste, urejene in sveže. Zjutraj se lahko razvajate ob raznoliki ponudbi samopostrežnega zajtrka, pri katerem vas postrežejo s kavo, po želji pa vam z veseljem pripravijo tudi svežo omleto, umešana jajca ali jajca na oko.

Zajtrk kmečka hiša ojstrica

Zaradi slabega vremena sva večino časa preživela pod streho, ampak kljub temu je za nama nepozaben vikend v kmečki hiši Ojstrica v osrčju Logarske doline. Prav vsakomur priporočam obisk idilične hiške in izbiro Select Box-a kot odlično darilo za vaše bližnje.

 

Pozdravčki,

M***

Kmečka hiša ojstrica lipicanci konji
Logarska dolina konji
Selectbox paket podeželska doživetja
Kmečka hiša ojstrica v logarski dolini
Večerja kmečka hiša ojstrica

Objava je nastala v sodelovanju s SelectBox Slovenija.

Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Piknik z alpakami

Piknik z alpakami

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISLO