fbpx

Ideje za izbiro božičnih igrač

Ideje za izbiro božičnih igrač
22. novembra, 2019 admin

Hej mamice!

Prihaja moj najljubši mesec – magičen december. Še posebej se ga veseli Mia, ki že komaj čaka, da okrasimo stanovanje, postavimo smrekico in seveda za piko na i, da nas obišče Božiček. Sama komaj čakam skupne popoldneve brez hitenja, filmske maratone, lučke in vroč kakav. In ja, tudi mene zanima, kaj nam bo letos prinesel Božiček. 🙂

Obožujem darila in presenečenja – posledično vsako leto naredim seznam z izborom igrač, katere pridejo v poštev pri Mii in letos tudi pri našem najmlajšem članu Amaiu. Tako kot vsem vam, se tudi meni zgodi, da se znajdem v trgovini z igračami in ne vem kaj kupiti. Problem je ta, da so današnji otroci zasičeni z vsem in jim stvari hitro postanejo nezanimive. Zato vam s tem prispevkom skušam vsaj malo pomagati pri izbiri daril, katera bodo privabila smeh na otroški obraz in jim hkrati koristila pri njihovem razvoju.

mia top model

Vsako leto izberem kaj drugega, obenem pa se trudim do določene mere upoštevati tudi želje. Sama sem si vedno želela hišico za punčke in če bi izbirala, bi za majhne deklice vsekakor izbrala Barbie hišo ali pa kuhinjo. Iz izkušenj vam povem, da je to popolno darilo. Mia je ustvarjala dom za svoje lutke in nam kuhala kosila ter kavico vrsto let. Še sedaj, pri 8 letih starosti, se najde kak dan, ko nam z veseljem privošči svoje specialitete iz kuhinje. 🙂

 

barbie hiša otroška kuhinja

 

Moj izbor je tudi prekrasen kužek Chi Chi Love, ta nas je spremljal povsod. Z Mio je hodil v vrtec in na vse izlete. Zelo vesela sem bila tudi, če smo za darilo dobili Lego kocke. Te naravnost obožujemo že od 2. leta starosti in še danes. Še posebej aktualne so bile tiste s tematiko Frozen.

Zagotovo je to eno izmed boljših daril za punčke in fantke, obenem pa tudi za nas starše. 🙂

 

chi chi kužek lego kocke

 

Letos se pri darilu nagibam k ustvarjalnim setom Nebulous stars, s katerimi otroška domišljija ne pozna meja in zagotovo boste presenečeni, kakšne umetnine bodo ustvarili. Odlična ideja je tudi Nebolous stars dnevnik, v katerega bodo deklice lahko zapisale vse svoje skrivnosti, kot sem jih v mladih letih pisala sama. 🙂

 

Nabulous stars dnevnik ustvarjalni set

 

Glede na to, da pri Amaiu igrače še niso aktualne, bom zagotovo pozorna na to, da bo igračka uporabna čez pol leta in jo bo lahko uporabljal dalj časa. Za njegovo starost 2 meseca, se mi zdi top izbira npr. Chicco medvedek, kateri vzpodbuja otrokov razvoj. Prav tako je za najmlajše super darilo tudi mehka knjigica Safari Fehn ali ropotuljica.

Namesto plišastih igrač, katerih je vedno na pretek, bom letos raje kupila kaj takšnega. 🙂

 

chicco medvedek safari fehn knjigica ropotuljica

 

Svetujem vam, da ne kupujete stvari in igrač na silo, ampak se potrudite in izberite tisto pravo. Tudi če otrok še ni dovolj zrel za določeno igračo, se bo toliko bolj trudil in jo imel dlje časa v uporabi kot sicer.

Kadar pa se znajdete v situaciji, da kljub mojim nasvetom nikakor ne morete izbrati primerne igrače, vam še vedno ostane nakup darilnega bona. Tako bodo lahko otroci izbrali točno to kaj potrebujejo in si želijo. Darilni bon je odlično darilo tudi mladim mamicam ob rojstvu, saj jim prepustimo možnost nakupa tistih stvari, katere nujno potrebujejo. Velikokrat je to najboljša možnost, po mojem mnenju dosti bolje kot popolnoma zgrešena izbira darila.

 

darilni bon pikapolonica

 

Skratka, moj nasvet je da obiščete trgovino, v kateri boste imeli čim večjo izbiro daril za različne starosti. Sama se po nakupe najraje odpravim v Pikapolonico, saj v otroškem svetu ob pestri izbiri, vsako leto najdem idejo za obdarovanje in to na enem mestu.

 

Pozdravčki,

M***

Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Piknik z alpakami

Piknik z alpakami

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISLO