fbpx

Preživeli smo tretji mesec

Preživeli smo tretji mesec
2. januarja, 2020 admin

Hej hej,

Amai je dopolnil že tretjo mini svečko in je že pravi korenjak.

trije meseci

Tretji mesec lahko opišem kot bolj naporen od prvih dveh. Danes ko to pišem, je situacija veliko boljša kot je bila v prvi polovici meseca. Spalna rutina se nam je popolnoma porušila – spanje celo noč? Ne, zbujali smo se na dve uri, izjemoma tri ali pa tudi na eno. Skratka jaz sem bila utrujena, nenaspana in posledično tudi tečna sama sebi – morda tudi okolici? ((:

Najverjetneje je do tega prišlo, ker je bil lačen. Seveda smo porabili vse shranjene zaloge načrpanega mleka in posegli po dodatku. In kaj se je zgodilo? Po vseh pravilih bi moral spati dlje, saj pri dodatku in flaški točno vem koliko ml je pojedel, ampak bilo je veliko slabše. Kljub zadostni količini mleka se je zbudil po eni ali dveh urah in naprej jokal. Odgovora še vedno nimam. Je pa zdaj zadnje štiri dni že veliko bolje in vsak večer, kadar okrog 20.ure zaspi, upam na najboljše (na 4-5 ur spanca).

Mia in Amai

Tretji mesec nam je prinesel tudi veliko lepih stvari. Prvi iskreni nasmeški ob katerih se topim, z nami se na veliko pogovarja (v njegovem jeziku (: ), prijema igračke in pase kravice. Vsak dan imamo kakšno mini zmago in vsak dan je prav poseben. Bili smo tudi na obisku pri atiju v službi, kjer se je s helikopterjem pripeljal božiček in nam prinesel darila. Preživeli smo prvi skupni božič in vstopili v novo leto. Nepozabno.

božiček

Mali popotnik bo jutri obiskal svojo tretjo državo, konec meseca pa nas že čaka prvi krajši skok na letalo. Komaj že čakam, da vidim kaj vse nam bo prinesel četrti mesec.

P.S. Kot je primerno za zelo sladkosnedo mamico, sem mu naredila piškotno tortico za tri mesece. No, naredila sem jo za ponosna starša 😀

Pozdravčki,

M***

božiček s helikopterjem
ati in mami
mali jelenček
Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal

Skrivnost mladostne in sijoče kože

Skrivnost mladostne in sijoče kože

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISLO