fbpx

Bled je vedno dobra ideja za izlet

Bled je vedno dobra ideja za izlet
19. januarja, 2020 admin

Izlet na Bled je vedno dobra ideja. Naj bo poletje ali zima, v vseh letnih časih blesti in ni zastonj imenovan kot biser Slovenije. Tokrat smo se prvič v popolni zasedbi štirih odpravili tja na izlet. Kljub nizkim temperaturam, sonček naredi okolico čarobno in kaj je lepšega kot miren sprehod ob jezeru in občudovanje dih jemajoče pokrajine.

Vsekakor je pomembno, da se ustavite, spijete kavo in si privoščite blejsko rezino – kremšnito, ter tako uživate v trenutku.

izlet na bled

V kolikor vam čas dopušča, je prav posebna izkušnja prevoz s pletno na Blejski otok in obisk cerkvice kjer lahko pozvonite na zvonček želja. Prav tako je za vse, ki imamo radi spomine ujete na lepe fotografije, popolna lokacija razgledna točka na Ojstrici. Ta vam pričara spektakularen razgled na Blejski otoček. Prelep razgled boste ujeli tudi iz Blejskega gradu, ta se nahaja 130m nad jezerom.

blejski otok
sprehod na bledu

V kolikor Bled obiščete v toplejših poletnih mesecih, se seznam zunanjih aktivnosti občutno poveča. Zraven kolesarjenja, teka, športov na vodi, se lahko tudi kopate v jezeru. Pozimi lahko kopanje v jezeru zamenjate z obiskom katerega dobrega spa centra. Prav to smo storili mi.

Obiskali smo wellness Živa, ki ima enkraten pogled na Blejski otoček in grad. Zelo nas je navdušil, saj zraven toplih bazenov in sproščenega ambienta ponuja tudi otroško atrakcijo – notranji tobogan, zaradi katerega boste starši našli kakšno minutko zase ali pa se prepustili otroškim radostim kar sami.

wellness živa
prvo kopanje

Za kopanje smo se odločili, ker smo imeli darilni paket Select Box Slovenija. Izbirali smo med več lokacijami, ampak smo se ob želji obiska Bleda odločili za Wellness Živa, saj se nahaja v neposredni bližini Blejskega jezera. V ponudbi Select Box lahko izbirate med različnimi paketi – razvajanja, kulinarika, podeželski oddih, adrenalinska doživetja, itd. Ta čaroben paket bo kot darilo zagotovo razveselil prav vsakega. Za pomoč pri izbiri preverite tukaj.

Pozdravčki,

M***

Pogled na Blejski grad
Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Piknik z alpakami

Piknik z alpakami

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISLO