fbpx

Nočna formula, itak!

Nočna formula, itak!
9. februarja, 2020 admin

V tretjem mesecu je pri nas nastopila tako imenovana težava – porušen spalni ritem. Zbujanje, jok, lakota. V glavnem, to so le še bežni spomini, zdaj se imamo tudi ponoči noro fajn!

Da osvežimo… Amai se je rodil s 3900g in se je v prvih 2 mesecih zredil za slabe 3 kg samo z dojenjem. Velik fant, ni kaj. Po »dojitveni stavki« in zavračanju smo pristali na flaški in 2-urnem zbujanju. Zakaj, še danes nevem. Ob kombinaciji dojenja in AM se je stanje počasi izboljšalo in tudi nočni spanec podaljšal.

sit dojenček

Seveda je najboljša izbira materino mleko, vendar včasih kljub trudu ne gre po naših željah. In zagotovo je izbira kvalitetnega nadomestnega mleka veliko bolje kot jokajoč in lačen dojenček.

Od začetka mu po posvetu v lekarni dodajam Novalac Plus. Ta mu zelo ustreza, ne poliva in ga nasiti za vsaj 3 ure. Med obroki je vidno dobre volje in zadovoljen – ker je sit. Zanj sem se odločila, zaradi vsebnosti probiotikov in posledično lahke prebavljivosti. Vsebuje tudi nukleotide, kateri vplivajo na imunski sistem in omega 3- in 6- maščobne kisline. Dejansko je Novalac pionir med nadomestnimi mleki in vsaka mama lahko najde pravšnjo izbiro za svojega dojenčka.

nočna formula mleka

Po večerni rutini zaspi okoli 19.30 in se zbudi okoli 23.ure. Takrat mu ponudim nočno formulo, zaradi katere veliko noči prespi v kosu. V kolikor mu ne uspe do 7.ure zjutraj, se prebudi ob 5ih. Takrat ga nahranim in spi naprej. Z Novalac plus nam to ne uspe, saj se zbudi že okoli 3.ure zjutraj. Vsekakor je za našega jedca nočna formula prava izbira (:

nadomestno mleko

Mamice, želim vam da najdete najboljšo možno kombinacijo za svojega malčka, predvsem pa veliko prespanih noči.

Pozdravčki,

M***

Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal

Skrivnost mladostne in sijoče kože

Skrivnost mladostne in sijoče kože

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISLO