fbpx

Moja najljubša znamka že vrsto let…

Moja najljubša znamka že vrsto let…
25. marca, 2020 admin

Kje naj začnem…Sedim na kavču, poslušam glasbo, pijem kapučino in jem Linolado…na žlico…Aja, ura je 00:06 =) No, to bo za začetek, vsi kdaj grešimo, kajne? 😀

Res se sprašujem, kam beži čas. Se mi zdi, da nas je trenutna situacija vse malo umirila, kar je po mojem mnenju tudi prav. Marsikdo zamudi edinstvene, neponovljive trenutke zaradi vsakodnevne hektike in resnično je prav, da se umirimo in uživamo skupne trenutke ali si preprosto vzamemo čas zase. Lahko je meni to pisat, ko sem trenutno na porodniški, ne? (: Skratka, preživljanje časa v porodniški je vsak dan bolj zanimivo, Amai bo čez 5 dni dopolnil ŽE 6 mesecev?? Res neverjetno, kako hitro je minilo. Sedaj imamo že prvi zobek, malo kobacanja po postelji, krike, vzklike, smeh brez predaha in občasno jok, za katerega ob vsej sreči ne najdem konkretnega vzroka (:

stolček freeon

Uvajamo tudi gosto hrano in naša nova pridobitev v tem tednu je nov stolček za hranjenje. Nekako sem odlašala, dokler ne bo samostojno sedel in woow, tukaj izgleda kot mali šef. Zelo mu je všeč, še posebej, če ima pred seboj flaško ali polno žličko sadne kašice. O sadnih in zelenjavnih kašicah kdaj drugič, vam pa danes predstavim nujne stvari, ki so nas spremljale od samega začetka in vse do danes. To so izdelki MAM, za katere lahko z zagotovostjo trdim, da so izjemno kvalitetni in nujni, tako pri novo pečenih mamicah, kot tudi dojenčkih. Stekleničke MAM smo uporabljali že pred 8 leti, ko je bila Mia še dojenčica, prav tako zajčka za čiščenje prvih zobkov. Zdaj se je spremenila le barva, iz roza smo prišli na zeleno in modro, znamka ostaja ista.

.

mam izdelki
grizalo

Prva stvar na spisku je bila električna črpalka MAM, brez katere si odkrito, ne predstavljam prvih 2 mesecev. Vključuje ročno in električno črpalko, je izredno tiha in ima kar 9 programov črpanja. Priloženi sta tudi Anti-colic (BPA FREE) steklenički, ter posodici za shranjevanje mleka.

izenačevanje pritiska

Tudi stekleničke, ki zmanjšujejo pojav kolik so v prvih mesecih nuja. So izjemno praktične in enostavne za čiščenje ter sterilizacijo. Sama jih posamično steriliziram kar v mikrovalovni pečici ali pa jih vse, skupaj z dudicami zložim v sterilizator in ga postavim v mikrovalovno. Zdaj, ko je Amai že večji, bolj pogosto uporabljamo tudi steklene stekleničke. Sama sem navdušena nad njihovim designom in prepriča me to, da je steklo zelo kakovostno, primerno tudi za toplotno obdelavo. Kljub nekaj zdrsom iz roke, še nismo razbili nobene – yes! (:

stekleničke
sterilizator

Za hranjenje uporabljamo termo žličko iz seta – prvi jedilni pribor. Žlička pokaže ali je hrana še vedno prevroča. Ko se podamo na pot, obvezno vzamem s seboj posodico za shranjevanje mleka. Super praktična stvar, da ne potrebujemo zraven cele škatle AM. In pa za konec, da ne omenjam celotne zbirke kjut dudic, ki so na voljo. Meni osebno so najbolj všeč nočne, ki svetijo v temi, da jo vedno najdem v posteljici. Zraven vsega naštetega, nas sedaj čaka preizkušnja termo posodic. Takoj, ko se bomo lahko podali na kak bližnji izlet, poročam.

kašica

V kolikor ste v shopping mode-u je do konca meseca marca aktivna koda za 15% popust. Uporabite jo lahko tukaj.

GOOD15

Mamice, imejte prečudovit dan, pustite se razvajat in bodite hvaležne. Danes je naš dan!

Lep materinski dan vam želim!

Pozdravčki do naslednjič,

M***

Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Piknik z alpakami

Piknik z alpakami

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Alice in Waterland

Alice in Waterland

2 komentarjev

  1. it’s nice that you found a product that you really love over time. i also got some few brands that I stick with no matter what. 🙂 it’s hard to trust new brands nowadays.

  2. Loise 3 leta ago

    He’s so cute! It’s really fun to have a baby at home. And the baby food tools seems great and very worth it. I love the colors green and blue for the baby as it gives a nice and cool environment for them.

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISLO