fbpx

Živalce na ritki – prava izbira pleničk

Živalce na ritki – prava izbira pleničk
23. junija, 2020 admin
Kit&Kin

Amai je star dobrih 8 mesecev in če pogledam nazaj, lahko brez oklevanja trdim, da smo zagotovo izbrali NAJBOLJŠE pleničke za našega dojenčka.

Darila ob rojstvu so vključevala tudi paketke pleničk, katere smo seveda porabili. Vse znamke pleničk so bile ok, nekatere so sicer premočile čez noč, tako da te zagotovo ne bi bile naša nadaljnja izbira. Če sem popolnoma iskrena – v mislih sem že imela izbrane in dejansko sem komaj čakala, da grem v nabavo (: Sama sem vizualni tip in večkrat oz. prevečkrat kupujem z očmi. To se kdaj pa kdaj izkaže kot zelo slaba izbira, v večini pa je moj nakup dobro opravljen. Tako je bilo tudi v primeru, ko sem kupila pleničke Kit&Kin.

Amai plenice

Zdaj po 7 in pol mesecih uporabe vem, da je bil nakup “pandic“ prava odločitev. Kot sem omenila, simpatične živalce na ritki, so me v trenuku prepričale. Piko na i pa k celotnemu paketu doda to, da so ekološke, kar pomeni tako Amaiu kot okolju prijazne. To je bilo zame dovolj za nakup mesečne zaloge. Odločitev je bila prava, saj nas mala ritka vsak dan razveseljuje z novimi motivi. Trenutno imamo velikost 4, tigra in lisičko.

Pleničke KitKin

Glede na vso statistiko in glede na to, da so plenice kar tretji največji onesnaževalec na svetu, pralne plenice pa pri nas sploh niso imele možnosti, so Kit&Kin vsekakor najboljša izbira. Pleničke so skupaj s pakiranjem razgradljive v 3-6 letih, medtem ko navadne, izdelane iz plastike, za razkroj potrebujejo kar do 500 let??! Naj še omenim, da v Sloveniji letno odvržemo več kot 50.000.000 plenic. Številke so nore, vredno temeljitega razmisleka in ukrepanja.

Več si lahko preberete tukaj.

Pozdravčki,

M***

Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal

Skrivnost mladostne in sijoče kože

Skrivnost mladostne in sijoče kože

Comment (1)

  1. Tjaša Volavšek 1 leto ago

    iiiiii kako so luškane pleničke in wau nisem vedela da so eko, super! 🙂

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

sl_SISLO