fbpx

Skrivnost mladostne in sijoče kože

Skrivnost mladostne in sijoče kože
19. avgusta, 2020 admin
kolagen

Hejla,

Danes želim z vami deliti svojo izkušnjo rednega uživanja Biotin kolagena. Kot mamica dveh otrok, lahko potrdim, da se je moja spalna rutina v zadnjem letu porušila. Vse skupaj je povezano tudi z zdravim, svežim videzom kože in po priporočilih prijateljic sem se odločila, da koži pri prožnosti in čvrstosti pomagam s kolagenom. Tako sem pred približno 3 meseci zavila v najbližjo lekarno in povprašala po mnenju strokovnjakinjo. Svetovala mi je Biotin Collagen.

mojca kolagen

Vsebuje klinično testiran kolagen, ki je po sestavi najbližji kolagenu, ki se nahaja v koži. Hidrolizirani kolagen se v telesu zlahka absorbira in ima visoko biološko uporabnost. Vsebuje tudi hialuronsko kislino, cink in biotin – ključne sestavine pri ohranjanju mladostne kože. Dodan je tudi vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju lastnega kolagena v koži.

Je brez barvil, umetnih arom, mlečnih ali sojinih beljakovin in ne vsebuje laktoze, glutena in sladkorja. Priporočen dnevni vnos za odraslo osebo so 3 tablete na dan. Sama uživam 2 in ga kombiniram s kolagenom v prahu. Ta je brez okusa in ga lahko vmešam v hrano ali pijačo, kar se mi zdi res super in enostavno.

biotin kolagen
hidroliziran kolagen

Največje spremembe sem opazila po 8 tednih rednega jemanja. Koža je postala čistejša in napeta, brez drobnih linij. Svež videz je tisto, kar naredi kožo zdravo in sijočo. Zadnja dva meseca tudi zelo dobro spim in se na splošno veliko bolje počutim ob rednem jemanju Biotin Collagena. Svetujem vam predvsem vztrajnost in potrpežljivost. Pri zrelejši koži so rezultati še toliko bolj vidni in priporočam ga prav vsem ženskam. Vlaženje kože je izredno pomembno in prav je, da kožo navlažimo in nahranimo tudi od znotraj.

Izdelan je na Finskem v farmacevtskem podjetju Vitabalans.

Na voljo je v lekarnah po zelo ugodni ceni.

Več si lahko preberete tukaj.

Pozdravčki do naslednjič,

M***

Biotin collagen
kolagen v prahu
Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Piknik z alpakami

Piknik z alpakami

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Comment (1)

  1. Krista 3 leta ago

    I always love collagen. Makes my skin really elastic and radiant.
    But I only tried some external products though, never tried a supplement type. But this seems really great!

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISLO