fbpx

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal
1. aprila, 2021 admin

Hejla!

Končno je prišel čas da lahko podam svoje mnenje o naši novi mareli FreeON Royal. Po 3 mesecih uporabe lahko z gotovostjo potrdim, da smo jo dodobra stestirali v vseh možnih razmerah in različnih okoljih.

Kot prvo naj odgovorim na vaše najpogostejše vprašanje, zakaj smo zamenjali voziček?

sprehod z vozičkom

Odločitev za menjavo je prišla čisto po naključju in nenadoma. Med pripravami na selitev v ZDA se mi je porodila ideja, da za vsa naša potepanja potrebujemo malenkost večji voziček, s katerim bodo naši izleti in dogodivščine še bolj zabavne.  Iskala sem izključno voziček, ki je masiven in kompakten, ki ima večjo nakupovalno košaro (ta je bila nuja!) in da je v osnovi cel malce večji. Tako se je tudi naša zimska vreča FreeON čudovito prilegla  novemu prevoznemu sredstvu.

Na izletu marela

Siva barva v kombinaciji z rjavim usnjem je zagotovo moj favorit in me je takoj prepričala. Voziček je po izgledu zelo prefinjen. Moje mnenje je, da ga prav dodelani detajli in sama funkcionalnost ločijo od preostalih modelov.

FreeON Royal je zelo kompakten in po prevoženih več deset kilometrih je preverjeno dejstvo, da je izjemno kvaliteten in priročen. Amai nemalokrat zaspi v vozičku in vedno uživa na sprehodih. Hrbtni naslon se lahko popolnoma poleže, tako da je s tem primeren tudi za najmlajše.

Kadar uživamo v sončnih dnevih na plaži ali doma, vedno uporabljava podaljšano strehico z vizirjem (noro priročna in je must have! Pri nakupu bodite pozorne.) in mrežico za prehajanje zraka. Tako me nikoli ne skrbi da bi mu bilo v vozičku prevroče, saj se lahko z zadrgo odpre in omogoči prezračevanje.

Velik plus je tudi, da kadar je potrebno otroka v vozičku previt, se sprednje držalo popolnoma odstrani in nas ne ovira. Kolesa na vozičku so amortizirana in gumijasta. Pri kolesih priznam, da me je zaradi vseh km ki smo jih že naredili malce skrbelo kako bodo zdržala, vendar brez razloga, saj so še vedno kot nova in skoraj neobrabljena.

Amai v vozičku
FreeON

Ogrodje je aluminijasto in celoten voziček ima 8,5kg. Njegova lahkotnost in enostavno zlaganje mi omogoča, da lahko grem sama z Amaiem kamorkoli in me to ne ovira. Tudi na drug konec sveta 😛

Tako da mamice, če se odločate za nakup ali morda razmišljate o menjavi, vam FreeON Royal marelo priporočam v 100%. Ni možnosti, da z njo nebi bile zadovoljne 🙂

Želim vam veliko sončnih dni in prevoženih km.

 

Na tej povezavi najdete več informacij o vozičku.

Pozdravčki,

Mojca***

Objava je nastala v sodelovanju z otroško trgovino Pikapolonica ♥
FreeON Royal
voziček plaža
izlet plaža
Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Piknik z alpakami

Piknik z alpakami

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISLO