fbpx

Alice in Waterland

Alice in Waterland
13. junija, 2021 admin

Dragi moji ♥

Visoke temperature, prost dan, sonček. Popoln dan za izlet. Danes vam zaupam, kje smo se potepali prejšnji vikend.

Kadar imamo čas in nam je vreme naklonjeno, ga velikokrat izkoristimo za skok na obalo. In tudi tokrat ni bilo nič drugače. Odšli smo v Izolo, kjer smo bili s tri člansko družinico dogovorjeni, da bomo dan preživeli skupaj na njihovi jadrnici. Alice in Waterland je ime dobila po svoji najmlajši članici posadke, kapitanki Alice 🙂 Deklica šteje le 3 leta in je bila več kot odlična družba za Mio in Amaia.

jadrnica Alice

Dopoldan smo izpluli iz marine, se popeljali ob obali in si naša obmorska mesteca ogledali še iz druge perspektive kot običajno. Pri Piranu smo naredili postanek, pojedli okusno mediteransko kosilo – mimogrede kuhinja na jadrnici je zares top, saj so vse jedi pripravljene izpod rok italijanke Federice, ki ima resnično žilico za izbiro okusov in dodatkov, ki celotni jedi dodajo tisti pravi mediteranski priokus. Da o božanskih koktajlih, ki nam jih je pripravila, sploh ne izgubljam besed.

mediteransko kosilo
koktajl

Najboljša stvar pri tem izletu je ta, da ste popolnoma prepuščeni izkušenim rokam ekipe in ne potrebujete prav nobenega znanja, edina skrb ki jo imate je ta, da pozabite na vsakodnevne skrbi in se prepustite morskim valovom.

Naš izlet je trajal cel dan in če bi bilo morje malenkost toplejše kot samo 20°C, bi se zagotovo tudi namočili v morju, ampak žal je takšna temperatura »malenkost« prehladna zame 😀

Ob koncu dneva lahko iskreno povem, da je bil to naš daleč najboljši izlet po Sloveniji v zadnjem času. Bil je res nekaj posebnega in že to, da nismo bili na kopnem je pomenilo veliko (: Spodaj lahko pogledate še več fotk iz jadrnice, katere je za nas naredil izkušen fotograf Vani. 

Prav tako so naši utrinki shranjeni pod highlightsi na Instagramu @mojca_mitev ♥

family Piran

Najlepša hvala še enkrat celotni ekipi Alice in Waterland, pričarali ste nam resnično nepozaben dan in z veseljem se bomo še vrnili! 😊

Za več informacij vam prilagam povezavo, kjer si lahko sami preberete o njihovi ponudbi najema jadrnice.

Alice in Waterland

 

Pozdravčki do naslednjič,

Mojca

Mia
aleš in mojca
družina
Mia in Mojca
Amai (1)
Hej, moje ime je Mojca.
Vedno pozitivna in optimistična blogerka iz Slovenije.
Sem ljubiteljica potovanj, mode in lepih stvari.
Hvala ker mi zaupate.
Pozdravčki,
M.M.***

Piknik z alpakami

Piknik z alpakami

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Izlet v Graz je vedno dobra ideja

Alice in Waterland

Alice in Waterland

Comments (0)

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISLO