fbpx

BABY

Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal
Prefinjen, funkcionalen in stajliš – FreeON Royal
No Comments

Končno je prišel čas da lahko podam svoje mnenje o naši novi mareli FreeON Royal. Po 3 mesecih uporabe lahko z gotovostjo potrdim, da smo jo dodobra stestirali v vseh možnih razmerah in različnih okoljih.

Kot prvo naj odgovorim na vaše najpogostejše vprašanje, zakaj smo zamenjali voziček?

Read more
Sanjski otroški kotiček
Sanjski otroški kotiček
5 Comments

Današnja objava bo govorila o prenovi Amaievega kotička. Amai nima svoje sobice in spi zraven naju, v spalnici. Že iz tega razloga mora biti postavitev stvari zelo funkcionalna. Všeč mi je, da je kotiček urejen s skrbno izbranimi dodatki in seveda barvno usklajen.

Read more
Živalce na ritki – prava izbira pleničk
Živalce na ritki – prava izbira pleničk
1 Comment

Amai je star dobrih 8 mesecev in če pogledam nazaj, lahko brez oklevanja trdim, da smo zagotovo izbrali NAJBOLJŠE pleničke za našega dojenčka. Darila ob rojstvu so vključevala tudi paketke pleničk, katere smo seveda porabili. Vse znamke pleničk so bile ok, nekatere so sicer premočile čez noč, tako da te zagotovo ne bi bile naša nadaljnja izbira.

Read more
Imamo nov voziček
We have a new stroller
2 Comments

The summer months are here, the weekly trips are already planned, there are also a lot more commitments outside on the schedule and so I decided to buy a stroller for Amai. It will make everything easier for me and will also be ideal for the sea vacation.

Read more
Moja najljubša znamka že vrsto let…
My favourite brand for many years ...
2 Comments

Kje naj začnem…Sedim na kavču, poslušam glasbo, pijem kapučino in jem Linolado…na žlico…Aja, ura je 00:06 =) No, to bo za začetek, vsi kdaj grešimo, kajne? 😀
Res se sprašujem, kam beži čas. Se mi zdi, da nas je trenutna situacija vse malo umirila, kar je po mojem mnenju tudi prav.

Read more
Nasveti: Dojenček na letalu
Advices: Baby on the airplane
No Comments

Bodoči popotniki, danes z vami delim nekaj nasvetov za potovanje z dojenčkom. Prvi krajši let (Trst-Malta) smo uspešno prestali, tako da z veseljem planiramo naprej. Pot v obe smeri je potekala brez kakršnihkoli zapletov. V kolikor je let daljši, vam toplo priporočam, da upoštevate otrokovo rutino – nikoli ne razočara. Amai je bil star 4 mesece.

Read more
Malta – prvo potovanje z dojenčkom
Malta - the first trip with a baby
No Comments

V začetku meseca februarja smo se mudili na sončni Malti. Naše kratko potovanje se je začelo s poletom iz bližnjega Trevisa. Let je trajal cca 1 uro in pol in je bil zares nekaj posebnega, saj smo prvič potovali z najmlajšim članom naše družine – Amaiem, ki je bil takrat star 4 mesece.

Read more
Nočna formula, itak!
Night formula, of course!
No Comments

Night formula, of course!
In the third month, a so-called problem occurred - a broken sleep rhythm. Excitement, crying, hunger. Basically, these are just fleeting memories, now we have so much fun at night too!

Read more
Igre in aktivnosti z dojenčkom (0-3 mesece)
Games and activities with baby (0-3 months)
No Comments

V tej objavi sem zbrala najine najljubše aktivnosti, ki sva jih pridno izvajala prve tri mesece. Vsak dan si vzameva čas in se igrava. Za mene je to sprostitev, za njega pa učenje skozi igro. V tem zelo uživa in kaj je lepšega kot združit prijetno s koristnim (:

Read more
Preživeli smo tretji mesec
We survived the third month
No Comments

Amai has completed his third mini candle and is already a big boy.
Tretji mesec lahko opišem kot bolj naporen od prvih dveh. Danes ko to pišem, je situacija veliko boljša kot je bila v prvi polovici meseca. Spalna rutina se nam je popolnoma porušila…

Read more
Prvo kopanje
First bath
No Comments

Po 14ih dnevih, ko je popek bil popolnoma zaceljen, je sledilo prvo kopanje. Vsi smo se ga že nestrpno veselili in se spraševali ali bo Amai užival v vodi ali mu bo neprijetno in bo jokal.

Read more
Prva 2 pravljična meseca sta za nami
First 2 fairy tale months have passed
No Comments

Prva dva pravljična meseca sta za nami. Po prihodu iz porodnišnice je bilo prvih 14 dni ozračje nabito s hormoni, bila sem zelo čustvena in počutila sem se zares odlično. Ta čas smo namenili navajanju drug na drugega, počitku, crkljanju…

Read more
Ideje za izbiro božičnih igrač
Christmas toy choice ideas
No Comments

Tako kot vsem vam, se tudi meni zgodi, da se znajdem v trgovini z igračami in ne vem kaj kupiti. Zato vam s tem prispevkom skušam vsaj malo pomagati pri izbiri daril, katera bodo privabila smeh na otroški obraz in jim hkrati koristila pri njihovem razvoju.

Read more
TRIO: Krči adijo 🙂
TRIO: Krči adijo 🙂
No Comments

Veliko je deljenih mnenj glede izdelkov za pomoč pri krčih dojenčkov, zato sem se danes odločila z vami deliti kombinacijo izdelkov, katera se je pri nas izkazala za odlično.

Read more
Seznam stvari za porodnišnico
List of things for maternity hospital
No Comments

The closer the delivery period is, the more stressful everything is, everything has to be prepared, nothing is good enough - in the main, mums are usually "stirred" by worry. However, every day we are closer to the family fairy tale that awaits us. And so, at once, 8 months or more have passed when it is necessary to prepare a bag for maternity hospital.

Read more

en_USENG