fbpx

Beauty

Skrivnost mladostne in sijoče kože
Skrivnost mladostne in sijoče kože
1 Comment

Danes želim z vami deliti svojo izkušnjo rednega uživanja Biotin kolagena. Kot mamica dveh otrok, lahko potrdim, da se je moja spalna rutina v zadnjem letu porušila. Vse skupaj je povezano tudi z zdravim, svežim videzom kože in po priporočilih prijateljic sem se odločila, da koži pri prožnosti in čvrstosti pomagam s kolagenom. Tako sem pred približno 3 meseci zavila v najbližjo lekarno in povprašala po mnenju strokovnjakinjo. Svetovala mi je Biotin Collagen.

Read more
Nega kože po nosečnosti
After pregnancy skin care
No Comments

Nega kože novopečenih mamic je še kako pomembna. Vse poznamo občutek zdrave in sijoče kože v nosečnosti. Vključno s sijočimi lasmi in lepimi negovanimi nohti. Hormoni res naredijo svoje. No, situacija se po porodu konkretno spremeni.

Read more
Nosečniško fotografiranje v naravi – Ines Images
Pregnancy Photography session - Ines Images
No Comments
A beautiful pregnant belly is one of the most beautiful things and definitely something that needs to be captured in the lens and stored forever. An unforgettable time that will always be remembered, Ines captured on beautiful photos with a keen eye for detail.
Read more
Bodi FIT z Vacuslim 48
Be FIT with Vacuslim 48
No Comments

Danes vam bom opisala must have predpoletni tretma, katerega sem preizkusila pred 14 dnevi. Gre za Vacuslim 48, vrhunsko profesionalno metodo za oblikovanje postave, izboljšanja videza kože in odpravo celulita. Terapija Vacuslim 48 je 100% varna in zanesljiva, brez stranskih učinkov.

Read more

en_USENG