fbpx

Cosmetics

Eterika – Poletni džem
Eterika - Summer jam
No Comments

Tokrat sem na zgodnjem dopustu prvič preizkušala poletni džem, naravna in ročno izdelana kozmetika, ki pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju zagorele polti ter na koži ustvari čudovit lesk. Dodaten plus je, da lahko poletni džem uporabljate tudi kot kremo po sončenju in kot hranilno kremo za vsakodnevno uporabo. Vsebuje naravne sestavine, ki pomagajo obdržati pridobljen ten zagorelosti in kožo navlažijo ter nahranijo.

Read more
Sončna kozmetika Afrodita
Sun Care Afrodita
No Comments

SUN CARE KIDS MILK
Excellent, proven and dermatologically tested product for children sun protection. It impressed me with a simple application, waterproof formula, quick absorption and, of course, high and reliable UV protection. It does not leave greasy touch and allows application even on wet skin. An additional plus is due to the smell of coconut, which contributes to a complete summer mood.

Read more
Beauty Made Easy
Beauty Made Easy
No Comments

Čudovit balzam za ustnice, ne le izjemnega videza, ampak s svojimi sestavinami nudi le najboljše za vaše ustnice.

Read more
Ličila.si makeup
Ličila.si makeup
2 Comments

1. Make up Revolution paletko sestavlja 35 visokopigmentiranih senčk, ki so primerne za vsakogar. V njej se najdejo naravni in topli toni, kot tudi hladnejši in divji, primerni za očarljiv večerni videz. So preverjeno dolgoobstojne in kompaktne. Seveda je tukaj še velik plus za veliko ogledalo! 🙂

Read more
Schwarzkopf Oil Miracle line
Schwarzkopf Oil Miracle line
No Comments

I have used the Schwarzkopf Oil Miracle line for about 2 months, and now it’s time to share with you my experience.

Read more

en_USENG