fbpx

Slovenia

Piknik z alpakami
Piknik z alpakami
2 Comments

Tokrat smo se odločili, da bomo sobotno popoldne preživeli malenkost drugače. Odpravili smo se na izlet na Koroško in obiskali kmetijo Novak. Tukaj smo bili že drugič, saj nam je bilo že prvič tako všeč, da smo se še enkrat vrnili in zagotovo se še bomo. Glavni razlog so bile seveda alpake, za katere zelo lepo skrbijo in najbolj všeč mi je pristen odnos, ki jih imajo do njih.

Read more
Alice in Waterland
Alice in Waterland
No Comments

Visoke temperature, prost dan, sonček. Popoln dan za izlet. Danes vam povem, kje smo se potepali prejšnji vikend.
Kadar imamo čas in nam je vreme naklonjeno, ga velikokrat izkoristimo za skok na obalo. In tudi tokrat ni bilo nič drugače. Odšli smo v Izolo, kjer smo bili s tri člansko družinico dogovorjeni, da bomo dan preživeli skupaj na njihovi jadrnici.

Read more
Odkrili smo skriti raj na Pohorju
The hidden paradise on Pohorje
No Comments

Neokrnjena narava, žvrgolenje ptičkov, šumenje dreves, očarljive hiške in okusen zajtrk. Vse to opisuje popoln romantičen oddih v edinstvenem glampingu The Woods of Sinic na Pohorju.

Read more
Bled je vedno dobra ideja za izlet
Bled is always a good idea for a trip
No Comments

Izlet na Bled je vedno dobra ideja. Naj bo poletje ali zima, v vseh letnih časih blesti in ni zastonj imenovan kot biser Slovenije. Tokrat smo se prvič v popolni zasedbi štirih odpravili tja na izlet.

Read more
Slovenia Eco Resort: Vikend sožitja z naravo
Slovenia Eco Resort: a weekend of harmony with nature
No Comments

As one of the ambassadors of the portal Zadovoljna.si, my family and I spent a relaxing weekend surrounded by a lot of positive energy. Many pets, excellent cuisine and beautiful views of the mountains have made us an unforgettable experience.

Read more
Logarska dolina: Popoln podeželski oddih
Logar valley: The perfect country vacation
No Comments

Tokrat bom z vami delila popolno idejo za vikend izlet v Logarsko dolino, za katerega smo se odločili na podlagi sodelovanja s SELECTBOX Slovenija.

Read more
Arboretum Volčji potok
Arboretum Volčji potok
2 Comments
Summer is knocking on the door and the time for one-day or weekend trips is here. I decided to use free weekends for jumps into nature. I'll share the impressions of upcoming trips with you. This weekend we visited Arboretum Volčji potok. This was our first time here and wauuu, a positive surprise! We came completely without expectations, left excited.
Read more
Antiq Palace Hotel
Antiq Palace Hotel
2 Comments
Last week I spent one wonderful day in Ljubljana and today I wanna introduce my stay at the charming hotel Antiq Palace (www.antiqpalace.com).
Read more
Chateau Ramšak: Prestižni glamping resort
Chateau Ramšak: Vineyard glamping resort
No Comments

Pred kratkim sem obiskala letovišče Chateau, luksuzno glamping naselje, ki je kot nalašč za čudovit izlet v naravo. Celotno letovišče izgleda kot iz pravljice in ponuja vam več kot pričakujete.

Read more

en_USENG